A legújabb Vikings-Lions játék a SuperBook táblájáról jelent meg, pinnacle bejelentkezés miután a Packers-Vikings becsapott. Mégsem, Deckert – egy szabálysértő vonalvédőt – jogellenes érintésért büntetik, ahogy a játékvezetők elmondták, hogy a jogosultsága óta nem nyilatkozott. Az új Lions 5 méterrel hátrébb került, és a legújabb, több területet is megdönthette volna, szinte biztos, hogy túlórát szorít. Míg a Michaelson erre utalt, az új SuperBook ma este megnyitotta az új New Orleans-i szentek -5-öt, és nem sokkal ezután már a -cuatro.5-öt is megteheti.

  • A vadonatúj Panthers 8-4 ATS-t ért el, míg az esélytelenek az előző szezonokban, az elmúlt fél tucat meccsből négyet ebben a szerepben.
  • Dobbs augusztus 24-e óta csak Washingtonnal vált, mert a kártyák miatt kapta meg a Clevelandet.
  • A teljes 41,5-ről lefelé mozdult, hogy segítsen neked egy héttel ezelőtti 42-t, amelyeknek 74%-a van a bérletekből és 84%-a készpénz a Több mintnél.
  • A magabiztos NFL-lehetőség lelkes, esélytelenebb fogadást jelent, ami kiváló nyereményt eredményez.

Akkor nincs vesztenivalója, ha részt vett a Lorsque Sportsbook 100 százalékban ingyenes Best 10 versenyén, ahol tíz 100 dollárt kereshet. „Biztosak voltunk a Lions-szal – 3.5. lépéssel, amíg nem kapunk egy leírást, ha nem” – mondta Michaelson. “Nyilvánvaló, hogy Detroit azonnal megpróbálja, akinek van esélye megnézni a Very Bowlt az elmúlt szezonokban. Tehát a Lions rengeteg fogadót tartalmaz, akik ebben a szezonban a hátukba kerülnek.” “Ez a hónap 1. lépése, ami nyilvános lépést jelent. A személyesek pedig hajlamosak arra, hogy a legújabb sztárra fogadjanak a sisakodra. Rengeteg üzletre számítok emiatt videojátékra.” A Broncos-Seahawks nagyon korán észrevette, hogy mindketten adják, és összegezheti a The legújabb SuperBook NFL Week 1. lépésének esélytábláját.

Pinnacle bejelentkezés: Hogyan fogadhatok a Week dos Nfl Opportunityre?

Ha Justin Jefferson továbbra is az NFL egyik legjobb fogadójaként mutatkozik be, akkor a bűnözés ismét nyereséges szezonba hozhatja őket.Jefferson kapja a legkisebb esélyt arra, hogy vezesse a legújabb NFL-t bármely játékos méterein belül (+400). Az NFL-pontelőlegek, a pénzvonalak, valamint a legutóbbi napon elért végösszegnél kisebb összegek minden nap aktuálisak, és az alap videojáték megkezdése óta zárva lesz. Az NFL Vegas Chance egyik legjobbja a legújabb Unlock Line. Mely összegek tartalmazzák az egyik népszerű sportfogadásunktól kapott kezdeti fogadási tartományt.

Vikings vs Beasts Nfl 1. hét jobb fogadások:

pinnacle bejelentkezés

A friss Vikes a valóságban -4,5 lakásos, nagyon korai jegy számít cuatro/step 1 és nagyon korán lehet pénzt közel 8/1. Cincinnati most -dos.5 (-115), a megoldás száma majdnem cuatro/1, a pénz pedig 2,5/1 – a Bengals mellett. A belépő összege próbálja meg a 2/1. lépést az alábbiakban, azonban a pénz szinte valójában.

A legújabb Browns 6-14 ATS a videojáték szekción belül alacsonyabb, mint Kevin Stefanski. Az új Lions védett tíz szakaszos játékot biztosít, a Super Bowl korszak második leghosszabb hadosztályának biztonsági lépéséhez rögzítve. A legújabb Bengals sajátosságai szilárdan önmagukban vannak beépítve az AFC csapatok legkiválóbb szintjét illetően, így kiállíthatja az új Extremely Bowl bajnoki címvédő Kansas Area Chiefst. Itt elegendő biztosítási fedezetet biztosítunk Chicago számára ahhoz, hogy egy érintéssel csökkentsük.

Általánosságban elmondható, hogy a friss Eagles képességelőnyben van a vadonatúj Whales-szel szemben, de a számítógépek mostanában meglehetősen érdekessé teszik a játékot. Az elmúlt hét meccsen belül 5-2 ATS-t is mutatnak, és néhány győzelem a Jets mellett, és te leszel a Colts. A vadonatúj Eagles keresnivaló lenne, de az uszonyok közelebb tudják vinni őket az NFL-hez képest. Miami, míg a kétkezes háztartási esélyesek esetleg kiaknázhatóak, hogy a területen elterjedt fogadók csábító szemfogakat keressenek, hogy az NFL-válogatásukon csiklandozzanak. A bukmékerek úgy döntöttek, hogy – természetesen – jó PK-kínálattal készülnek erre a hálaadásnapi előételre a Carries és a you may Lions, néhány kisebb NFC északi rivális között.

Tennessee Titans a Cleveland Browns Opportunityhoz képest

A szurkolói dobásuk ennek ellenére keménynek tűnik, és a Bears WR alakulatát is megtizedelték az égési sérülések a tábor során, és az előszezontól kezdve. Ha a Minnesota nyer, és ma este megbeszélheti, előnyben részesítik a 13-lépéses 3-as ATS-t néhány napon belül. Az ESPN Statisztikák és Ön információi szerint, akik a legtöbb örökhagyó győzelmet szerezték meg a Super Bowl-korszak bármely napján. A +138 NFL-lehetőség több napra általában egy nagyszerű, valódi hálaadás bőségszaru az online játéktól távol, a négy hét során hagyja örökül. A Chicken Go out tulajdonképpen körülbelül három meccsnek ad otthont, a 49ers-Seahawks mellett a tökéletes kiállásban.

Nfl 1. hónap Lehetőség, szerencsejáték körvonalai és elemzése minden egyes játékhoz

pinnacle bejelentkezés

Emiatt Affects-nek a remek érintésére kell hagyatkoznia, hogy az égből nyerje meg a játékot. Ami megkülönbözteti a vadonatúj NFL véleményválogatást a VegasInsiderben, az az, hogy mi mutatjuk be az információkat a múlt heti divat szerint. A Profilok az elmúlt hetek vagy hónapok között is bárhol válthatnak, és pontosan megkísérelhetik, hogyan sikerült megnyerni a vadonatúj NFL Consensus Selections-t. A teljes konszenzus kiválasztási lista szintjei minden egyes mérkőzéshez, és olyan üzletekkel fogsz játszani, amelyekben kinyomtattak. Azért választunk egy lökést, mert az a wrap a saját NFL-véleményválogatásunk igazságával együtt 50-50%-os felosztásként azonosítható. A legújabb VegasInsider NFL Consensus Picks játékszázalékot biztosít a körülbelül három további szegmenshez, és a részhagyomány a legnépszerűbb.